Praktijk Paul Bles:
     handanalyse      persoonlijke groei      coaching van koppels en singles
droomanalyse      gelaatkunde


nieuwsbrief november 2017


Workshop relaties voor singles en koppels

Lokatie: regio Antwerpen (B)
Nader te bepalen data najaar 2017

Hoe geef ik mijzelf een goede relatie?

In een intensieve en ook leuke workshop ga je gereedschap verzamelen om de juiste partner te kunnen vinden. Dat gereedschap is natuurlijk geen garantie, maar wel noodzakelijk om die ideale partner dichterbij te kunnen brengen. Je leert veel over jezelf en wat je kunt doen om straks hand in hand te kunnen lopen met de juiste partner. Paul Bles geeft vanuit een jarenlange ervaring als relatiecoach een 2-daagse workshop daarvoor singles waarin we kijken naar relaties met een ander ťn met jezelf. Bij deze workshop gaat Paul uit van drie gedachten.

Als je doorgaat met denken en handelen zoals in het verleden, zullen je komende relaties zijn zoals die uit je verleden. Als je een betere relatie wilt dan die in het verleden, zul je nu moeten leren je anders op te stellen. Als jij vanaf nu anders handelt, creŽer je dus een betere relatie. Als eerste kijken we naar het alleen zijn en het samen zijn in je relaties in het verleden. Ben je er wijzer van geworde? Heb je je lessen geleerd? Wat zijn de parallellen tussen je ex-partner(s) onderling? Hoe liggen de verbindingen met je eigen persoonlijkheid en met die van mensen om je heen, zoals je ouders? We kijken vervolgens naar het single zijn in het heden. Hoe sta je er nu in? Wat doe je ermee? Kun je accepteren dat je alleen bent of vecht je nog? Waartegen vecht je dan wel? Wat is het verschil tussen acceptatie en apathie?

Wat zijn je ideeŽn over je toekomst op dit gebied? Heb je een werkelijk vertrouwen op diep niveau? Ben je geneigd tot het willen afdwingen of kun je het laten gebeuren? Mag je toekomst samen zijn of blokkeer je dat onbewust zelf? Mag je toekomst ook alleen zijn of is dat geen optie? Hoe werkt een relatie straks wel, hoe werkt die zeker niet? Wat zijn jouw sabotagemethoden....? Hoe stop je met saboteren.....?

Je kunt veel doen om een relatie dichterbij te brengen. Je wist het misschien nog niet, maar je hebt veel zelf in de hand. Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor wat je doet met de oude ervaringen We werken met je aan inzicht door allerlei oefeningen om jezelf op het gebied van relaties beter te leren kennen en gereedschappen te krijgen anders met jezelf om te gaan. We leren de juiste partner aan te trekken. Het is straks onvermijdelijk: de juiste partner komt op je pad. Je hoeft het alleen maar te willen en geduld te hebben. Je hoeft alleen maar te stoppen met tegenhouden....

Ervaringen van eerdere deelnemers:

De workshop "Hoe geef ik mijzelf een goede relatie?" is echt de moeite waard als je verder aan jezelf wil werken en oude gewoontepatronen wil doorbreken. (A.F.)

Heel veel zaken die aan bod komen in de workshop van Paul Bles stemmen tot nadenken. Met als gevolg dat je een veel beter inzicht krijgt in jezelf. Je krijgt ook inzicht in wat je zeker niet wil. Een aantal zaken uit het verleden kan je veel beter een plaats geven. Je krijgt handvatten aangereikt waardoor je leert eerlijk te zijn met jezelf. Durven naar jezelf kijken is zo verrijkend! (J.J.)

Hartelijke groet

Paul Bles


Mail of bel me gerust als je nog vragen hebt.

Klik hier voor mijn agenda van activiteiten, zoals lezingen en workshops